Ai decis că vrei sa faci ședinta de logodnă (sau încă nu ești sigură dacă e necesară!). Îti vom spune de ce noi suntem alegerea perfectă! Ne plac FOARTE mult ședintele de logodnă. Ne place sa ne cunoaștem mai bine clientii înainte de marele eveniment și este important pentru noi ca tu, viitoare mireasă să te simti confortabil și relaxată în fata camerei noastre de fotografiat în acea zi, pentru a putea realiza, împreună, cât mai multe momente frumoase.

Nu este aceasta cea mai bună ocazie de a ne cunoaște și de a petrece o zi frumoasă alături de cel iubit unde va în natură (sau în interior), într-o locație care are o însemnătate pentru voi amândoi? De obicei cuplurile ne spun cum le place să se plimbe pe plajă, mână în mână, să mănânce pizza sau să gătească împreună. Din păcate nu toți se pot căsători lângă apa sau în restaurantul preferat 🙂, deci nu e posibil să încorporeze activitățile preferate în ziua nunții. Din acest motiv sesiunile de logodnă sunt speciale și deosebite.

Poti crea amintiri pe care să le împarti cu viitorii tăi copii, despre cum v-ati cunoscut sau unde a-ti avut prima întâlnire. Poti avea aceste imagini pe care să le pretuiești peste ani. Sesiunile noastre durează până la 2 ore. Sfătuim mereu cuplurile să aibe două tinute diferite pentru sesiune și să înceapă cu ceva mai casual, deoarece toată lumea se simte mai confortabil așa. Dar cu sigurantă nu sunt reguli. Ne place când clientii nostri sunt creativi și unici. Întreabă-ne mai multe detalii despre sesiunile de logodnă! Ne-ar face placere să creem împreună amintiri speciale pentru tine și persoana iubită.

Întreabă-ne mai multe detalii despre sesiunile de logodnă! Ne-ar face placere să creem împreună amintiri speciale pentru tine și persoana iubită.

  • +40 767 560 964
  • contact@danielb.ro
  • Str. Stefan Petica, nr 21, Comuna Liesti, Galati
  • Str. Aviator Mircea Zorileanu, nr, 8, Galati